perjantai 1. kesäkuuta 2018

Mariannen ja Elsan animaatiot

Moi! Tänään perjantaina 1.6 on viimeinen päivä animaatiokurssia, kesän jälkeen olemme jo kakkosluokkalaisia ja sekös hymyilyttää! 
Eli meillä oli kevään aikana kurssi, jossa harjoittelimme ja kokeilimme animaatioiden tekoa. Opimme animaatioiden teosta paljon uutta, esimerkiksi editoimaan, Photoshopin käyttöä ja miten animoida juoksevaa miestä ja doggoa. 

Kissojen retki oli meidän ensimmäinen editoitu animaatio. Kuvasimme kaiken kameralla ja käytimme pelkästään kynää, paperia ja saksia. Tunneilla katsoimme videoita muiden tekemistä animaatioita, joista saimme inspiraatiota. 
Kissojen retki animaatio onnistui mielestämme ihan hyvin ja olimme lopputulokseen tyytyväisiä. Arvio: 4-/5.


Meidän viimeinen ja uusin luomus, Mies ja Doggo on nyt YouTubessa. Tämän animaation teko opetti meitä paljon. Emme olleet ennen animoineet juoksua, joten tämän animaation tarkoitus oli harjoitella sitä. Teimme koko animaation Photoshop ja iMovie sovelluksilla. Koska animaatiomme ei ollut kovin pitkä ja ei niin kiinnostava, päätimme Katin suosituksesta lisätä runon, joka kertoo juoksemisesta. Marianne puhui Aki Ruotsalaisen runon purkkiin ja liitimme sen animaation päälle, joka mielestämme pelasti koko animaation. Mariannen äänen takana on myös linnun viserrystä, joka täydellisesti sopii runon sanomaan.
Mies ja Doggo animaatio onnistui mielestämme paremmin kuin ensimmäinen animaatiomme. Emme olleet ennen käyttäneet Photoshop sovellusta animoimiseen, joten olimme todella tyytyväisiä. Arvio:4+/5.

Marianne ja Elsa



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti